<-- Takaisin arkistoon

Kirjat Moottoripyörällä Halki Afrikan

Jörgen Bitsch

30.6.1922 - 12.2.2005

Denmark



... ajoi syyskuu 1947 - huhtikuu 1949 sivuvaunullisella Zündapilla (?) Kööpenhaminasta Kapkaupunkiin (Afrikan eteläkärjessä) kaks päällä sekä takaisin Köpikseen yksin.



Bibliografi



Som kahytsdreng til Siam, 1940.

Den eventyrlige afrikafærd, 1951.

Fra Kilimanjaro til Pygmæerne, 1952.

Jivaro, 1958.

Ulu – Verdens ende, 1960.

Bag arabiens slør, 1961.

Ukendt land – rejse til Mongoliet, 1962.

Hvorfor smiler Buddha?, 1963.

Ghor - pygmæernes elefantjæger, 1965

Sort ekstase – indtryk fra centralafrika, 1965.

Lehden nimi
Moottoripyörällä Halki Afrikan