<-- Takaisin arkistoon

Kirjat Curwood

James Oliver Curwood

12.6.1878 - 13.8.1927



Bibliografia



1908 - The Courage of Captain Plum (Kapteeni Plumin rohkeus, WSOY)

1908 - The Wolf Hunters (Sudenpyytäjät, suom. O. A. Joutsen)

1909 - The Great Lakes

1909 - The Gold Hunters (Aarteen etsijät, suom. O. A. Joutsen)

1910 - The Danger Trail (Vaaran polulla, suom. Eero Alpi)

1911 - The Honor of the Big Snows (Lumikenttien laki)

1911 - Steele of the Royal Mounted (Lainsuojattoman kosto, suom. A. Lehto)

1912 - The Flower of the North (Pohjolan kukka : seikkailuja suurilla saloilla, suom. Väinö Meltti)

1913 - Isobel (Henkipaton uskollisuus, suom. Aili Mönkkönen)

1914 - Kazan (Kazan, susikoira, suom. Jussi Tervaskanto, Karisto, 1922)

1915 - God's Country and the Woman (Jumalan maa - ja nainen, suom. Väinö Nyman, Karisto 1924)

1916 - The Hunted Woman

1916 - The Grizzly King (Kalliovuorten kuningas, WSOY)

1917 - Baree, Son of Kazan (Kazanin poika, suom. Valfrid Hedman, Karisto 1923)

1918 - The Courage of Marge O'Doone

1919 - Nomads of the North (Salomaiden samoilijat, suom. Jussi Tervakanto)

1919 - The River's End (Ihmismetsästäjän salaisuus)

1920 - Back to God's Country

1920 - The Valley of Silent Men

1921 - God's Country - The Trail to Happiness

1921 - The Golden Snare (Kultainen paula. Seikkailuromaani suurilta saloilta)

1921 - The Flaming Forest (Palava metsä, WSOY)

1922 - The Country Beyond

1923 - The Alaskan (Taistelu naisesta)

1924 - A Gentleman of Courage (Kohtalon uhmaaja)

1925 - The Ancient Highway (Vanha valtatie, WSOY)

1926 - Swift Lightning

1926 - The Black Hunter (Musta metsästäjä, WSOY)

1928 - The Plains of Abraham (Kirottu laakso)

1929 - The Crippled Lady of Peribonka (Kuolleista palanneet)

1930 - Green Timber

1930 - Son of the Forests

1931 - Falkner of the Inland Seas

Lehden nimi
1937 Curwood Henkipaton Uskollisuus